Fokkema
Fokkema

Aanhangwagen kopen

NIEUWE AANHANGWAGEN KOPEN IN WEST-BRABANT?

Komt u uit de regio Breda en wilt u een nieuwe aanhangwagen kopen? Dan gaat u eenvoudig naar Fokkema Aanhangwagens. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod van de beste merken. Ons assortiment is bijzonder veelzijdig: van bakwagens, plateauwagens en kipper aanhangers, tot oprijwagens, bagagewagens en koelwagens. Bij ons kunt u zelfs terecht als u van plan bent om een paardentrailer of boottrailer aan te schaffen.

WIJ ZIJN PREMIUM DEALER VAN HAPERT AANHANGWAGENS

Wist u ook dat wij alle aanhangwagens van HAPERT verkopen? Fokkema is Premium Dealer van dit kwaliteitsmerk. Wij zijn zelfs de enige HAPERT dealer in heel Breda! Komt u uit de regio Midden-Brabant, West-Brabant of daarbuiten en wilt u een HAPERT aanhanger kopen? Kom dan langs in onze showroom aan de Hoeksteen 8 in Breda. Hier staan altijd diverse aanhangers van dit merk te koop, die ook nog eens direct leverbaar zijn. 

GOEDKOOP EEN AANHANGER HUREN IN BREDA

Heeft u een tijdelijke klus en wilt u daarom een aanhanger huren? Gaat u verhuizen binnen de regio Breda en heeft u een extra transportmiddel nodig? Of zoekt u een bagagewagen voor de vakantie? Voor alle denkbare doeleinden hebben wij de juiste aanhangers in de verhuur staan.

Wij staan niet alleen bekend om ons grote assortiment aanhangwagens en trailers, maar ook om de voordelige prijzen en de meest flexibele huurmogelijkheden. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte huurkosten achteraf; het huren van een aanhangwagen is bij Fokkema altijd all-inclusive!

FOKKEMA VERZORGT OOK AANHANGWAGEN ONDERHOUD

Bij Fokkema Aanhangwagens kunt u ook terecht voor al het nodig onderhoud aan uw aanhangwagen of trailer. In de werkplaats voeren we niet alleen onderhoudsbeurten uit, maar ook reparaties en keuringen. Dit verzorgen we voor al onze klanten uit de provincie Noord-Brabant. Gaat u zelf een reparatie of onderhoud uitvoeren en bent u daarom op zoek naar specifieke onderdelen? Bij ons in Breda kunt u ook alle benodigde aanhanger onderdelen kopen.