Fokkema
Uw keuze:

Multitransporter

Toon als:

Onze Indigo multitransporter voorraad

LET OP! De op de website vermelde voorraad kan afwijken van de actuele voorraad! Kom langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op voor de actuele voorraad. Wij hebben te allen tijden ruim 20 aanhangwagens op voorraad staan!

 

Onze Prijs9.049,00Excl. BTW

HAPERT Indigo HT-3 | Kantelbare multitransporter | 505x220 - 3500 KG | Paraboolvering

Conditie
Nieuw
Type
Indigo HT-3
Materiaal
Aluminium
Totaalgewicht
3500 kg
Eigen gewicht
1218 kg
Laadgewicht
2282 kg
Afmeting (l x b x h )
505 cm x 220 cm x 30 cm

Details en opties

Multitransporter kopen?

Een multitransporter aanhangwagen is een aanhangwagen die multi inzetbaar is voor het transporteren van machines en voertuigen. De multitransporter kan gebruikt worden voor het vervoeren van onder andere graafmachines, hoogwerkers, auto’s, shovels, heftrucks en zitmaaiers. Dankzij een kantel-functie is het mogelijk om een zeer geringe oprijhoek te creëren. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ook supercars, die erg laag op de grond zitten, als nog met deze transporter vervoerd worden. Wilt u meer informatie omtrent multitransporters? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Breda of Rijsbergen.

Multitransporter opties & accessoires

Standaard is de multitransporter al een zeer complete aanhangwagen. Toch kan deze nog van vele opties worden voorzien, zoals; paraboolvering, lier, steunpoten, huif of gesloten opbouw. Daarnaast kan men ook nog veel accessoires toevoegen aan een multitransporter zoals een voorrek, loofrekken, 30 cm. hoge opzetborden of een oprijpakket. Er zijn veel mogelijkheden om van de multitransporter uw ideale aanhangwagen te maken. U kunt op onze website onder ‘’aanhangwagens’’ zelf uw multitransporter samenstellen. Heeft u vakkundig advies nodig? Neem dan contact met ons op.