Fokkema
Fokkema

Plateauwagens

Plateau aanhangwagen

Ons assortiment plateauwagens bestaat uit zowel nieuwe als tweedehands wagens. Met enkelasser plateau aanhangwagens met een bruto laadvermogen van: 1350 kg, 1500 kg. en 1800 kg. Daarnaast hebben we ook tandemasser plateau aanhangwagens met een bruto laadvermogen van: 2000 kg, 2700 kg, 3000 kg en 3500 kg. Voor de echte zware klussen hebben we tridemasser plateau aanhangwagens met een standaard maximaal bruto laadvermogen van 3.500 kg. Al onze plateau aanhangwagens zijn in tal van afmetingen te verkrijgen.

Opties en accessoires

Een plateau aanhangwagen kan uitgerust worden met tal van opties en accessoires. Standaard zit de laadvloer op een hoogte van 73 cm, wij kunnen deze ook verlaagd leveren met een hoogte van 64 cm. Verder kan de plateauwagen uitgerust worden met bijvoorbeeld paraboolvering, aluminium traanplaat, steunpoten, oprijplaten, een lier of een huif. Daarnaast kunt u ook uw aanhangwagen voorzien van een aantal accessoires zoals loofrekken, een voorrek, reservewiel, opzetborden, ladingnet of een vlakzeil.
 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?  Kom langs in onze showroom in Breda of Rijsbergen ... of neem contact met ons op.