Fokkema

Aanhangwagen lease

AANHANGWAGEN LEASEN

AANHANGER LEASEN BIJ FOKKEMA AANHANGWAGENS

Wilt u een open aanhanger of dichte aanhanger leasen? Kom dan langs bij Fokkema Aanhangwagens in Breda. Het minimaal te leasen bedrag is € 4000,-. Tijdens de leaseperiode betaalt u maandelijks een vast bedrag, om de aanschafwaarde van uw aanhangwagen af te lossen. Dit bedrag is inclusief rente. De looptijd is standaard 7 jaar. U heeft de mogelijkheid om de leaseovereenkomst na 36 of 60 maanden, vanaf de start van de looptijd, boetevrij op te zeggen. 

AANHANGWAGEN LEASEN IN WEST-BRABANT

Fokkema Aanhangwagens is Premium HAPERT-Dealer voor het westen van de provincie Noord-Brabant. Hieronder vallen onder andere de gemeentes: Breda, Bergen op Zoom, Drimmelen, Moerdijk, Woensdrecht, Zundert, Steenbergen, Rucphen, Roosendaal, Halderberge, Etten-Leur, Baarle-Nassau en Alphen-Chaam. Woont u in één van deze gemeentes en bent u op zoek naar een HAPERT aanhanger, kom dan langs bij Fokkema in Breda. Ons team van vakmannen staat voor u klaar.

VOORDELEN LEASE

Waarom zou u een aanhangwagen leasen? De voordelen van het kopen van een aanhanger op afbetaling:

  • Vast laag bedrag per maand.
  • U houdt financiële ruimte voor overige investeringen.
  • Inruil van uw oude aanhangwagen is mogelijk.
  • Aanbetaling is mogelijk.
  • U bent direct economisch eigenaar van de aanhangwagen.

ALLE LEASE AANHANGWAGENS

Bij Fokkema kunt u alle aanhangers van HAPERT leasen. Het assortiment van Hapert bestaat uit de volgende aanhangwagens: bakwagens, koelaanhangers, plateau aanhangwagens, gesloten aanhangers, 3-zijdige kippers, achterwaartse kippers, machine transporters, transporters, motortrailers, autoambulances, bagagewagens, verkoopwagens en marktwagens. Al deze aanhangwagens kunt u bij Fokkema in Breda als lease aanschaffen. Daarnaast kunt u nog tal van opties en accessoires aan de aanhangers toevoegen, zoals; loofrekken, een voorrek, oprijpakket en huif. Voor advies kunt u bellen naar 076-5710418 of kom langs in onze showroom. De koffie staat voor u klaar!