Fokkema
Fokkema

Typen aanhangwagens

HAPERT AANHANGWAGENS TE KOOP IN BREDA

Als Premium Dealer levert Fokkema alle aanhangwagens van het merk HAPERT. Dit kwaliteitsmerk heeft voor ieder wat wils; van kipper, bakwagens en plateauwagens, tot machinetransporters, autoambulances en gesloten modellen, waaronder bagagewagens en koelwagens. In onze showroom in Breda kunt u elke HAPERT aanhangwagen bekijken en direct kopen. Hieronder vindt u een overzicht van het assortiment aanhangers.

BAKWAGENS

HAPERT bakwagens zijn te koop met enkelas of tandemas, in verschillende uitvoeringen, afmetingen en laadvermogens tot maximaal 3500 kg.

PLATEAUWAGENS

HAPERT plateauwagens zijn verkrijgbaar als enkelasser of tandemasser. Elke plateau-aanhangwagen beschikt standaard over een laadvloerhoogte van 76 centimeter en 30 centimeter hoge aluminum wanden, die eenvoudig neergeklapt kunnen worden.

KIPPERS

Kipper aanhangwagens zijn leverbaar met enkelas, dubbelas of tridemas. De kippers van HAPERT kunnen uitgevoerd worden als achterwaarts of driezijdig kippende aanhanger.

AUTOAMBULANCES

De autoambulances van HAPERT zijn te koop als kantelbare of niet-kantelbare oprijwagen. Deze aanhangers zijn ideaal voor het dagelijkse transport van auto’s en machines.

GESLOTEN AANHANGWAGENS

In de showroom in Breda heeft Fokkema ook diverse gesloten aanhangwagens van HAPERT staan. Het aanbod bestaat onder meer uit marktwagens, verkoopwagens, bagagewagens en koelwagens.

KLEINE AANHANGERS

HAPERT levert ook kleine bakwagens, bagagewagens en plateauwagens. Deze compacte aanhangers zijn ideaal voor veeleisende particulieren en kleine ondernemers.

PAARDENTRAILERS EN BOOTTRAILERS

Naast het assortiment aanhangwagens van HAPERT, staan bij ons in Breda ook verschillende paardentrailers en boottrailers te koop. Deze speciale trailers zijn leverbaar met een bruto laadvermogen tot 3500 kg. Dankzij het totaalassortiment behoort Fokkema Aanhangwagens tot de top van de regio Midden- en West-Brabant.

NIEUWE EN TWEEDEHANDS AANHANGWAGENS

Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands aanhangers. Neem gerust een kijkje bij ons actuele aanbod van scherp geprijsde occasions. Wilt u liever een nieuwe aanhangwagen kopen en bent u op zoek naar een goede aanbieding? Fokkema heeft ook regelmatig nieuwe modellen in de aanbieding. Bekijk op uw gemak de actuele aanbiedingen en wellicht staat de gewenste aanhanger tussen het aanbod. Kom ook eens langs bij ons in Breda, om de verschillende modellen te bekijken en advies in te winnen.