Fokkema
Fokkema

Gesloten aanhanger

Bekijk hier onze Gesloten Aanhangwagens.

 

Samen met onze vestiging in Rijsbergen hebben wij ruim 300 aanhangwagens op voorraad staan.

LET OP!   Voorraad op de website vermeld, kan afwijken van de actuele voorraad. Kom langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op.

 

Gesloten aanhangwagen

Gesloten aanhangers koopt u bij Fokkema Aanhangwagens in Breda. Wij zijn dé aanhangwagen specialist van West en Midden-Brabant. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van alle soorten gesloten aanhangers. Mochten wij uw ideale gesloten aanhanger niet in ons assortiment hebben, dan kunnen wij deze op maat maken. Daarnaast kan een gesloten aanhangwagen worden voorzien van tal van opties en accessoires. Zo creëert u uw ideale gesloten aanhangwagen.

B-rijbewijs bagagewagen kopen?

Heeft u altijd net wat te weinig ruimte in uw auto voor al uw bagage? Misschien is een bagagewagen de oplossing voor uw probleem. Bagagewagens zijn kleine waterdichte aanhangers waar u gemakkelijk uw bagage mee kunt vervoeren. Wij hebben in ons assortiment bagagewagens waar u met een B-rijbewijs mee mag rijden. Deze B-rijbewijs bagagewagens hebben een bruto laadgewicht van 750 kg, het eigengewicht en laadgewicht hangen af van welke afmeting u kiest. Daarnaast hebben wij ook bagagewagens met een bruto laadgewicht van 1.350 kg. Met deze aanhangwagen mag u met een B-rijbewijs rijden zolang het totaal gewicht van de auto en aanhanger samen niet meer dan 3.500 kg is.

Opties en accessoires

Een gesloten aanhanger kan uitgerust worden met tal van opties en accessoires. Wilt u bijvoorbeeld een verlaagde uitvoering of een gesloten aanhanger met paraboolvering? Daarnaast kunt u de aanhanger ook voorzien een opstapje, zijklep, zijdeur, achterlichtbescherming, oprijklep of spoiler. Kortom genoeg opties en accessoires die van de gesloten aanhanger uw ideale aanhanger kunnen maken. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?  Kom langs in onze showroom in Breda of Rijsbergen ... of neem contact met ons op.