Fokkema
Uw keuze:

Autoambulance

Toon als:

Onze Indigo autoambulance voorraad

LET OP! De op de website vermelde voorraad kan afwijken van de actuele voorraad! Kom langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op voor de actuele voorraad. Wij hebben te allen tijden ruim 20 aanhangwagens op voorraad staan!

 

Vanaf3.440,00EXCL. BTW

HAPERT Indigo HF-2 AUTO | Autoambulance | 405x200 - 2700 KG | Lier

Conditie
Nieuw
Type
Indigo HF-2 Auto
Materiaal
Aluminium
Totaalgewicht
2700 kg
Eigen gewicht
656 kg
Laadgewicht
2044 kg
Afmeting (l x b )
405 cm x 200 cm

Details en opties

Autoambulance kopen?

De autoambulance, ook wel autotrailer of autotransporter genoemd, is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van auto’s. Er zijn verschillende soorten autoambulances. De meest standaard autoambulance is de niet-kantelbare autoambulance. Maar er zijn ook autoambulances die kunnen kantelen en eventueel van gesloten opbouw kunnen worden voorzien, ideaal voor het vervoeren van supercars. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in één van onze vestigingen in Breda of Rijsbergen.

Autoambulance huren?

Heeft u tijdelijk een autoambulance nodig? Geen probleem! Bij Fokkema Aanhangwagens in Breda en Rijsbergen kunt u een autoambulance huren voor zowel een korte als lange periode. Wij hebben in onze autoambulance verhuur zowel niet kantelbare als kantelbare autoambulances. Reserveer een autoambulance via onze website of kom langs in één van onze vestigingen. Wij denken graag met u mee!

Autoambulance reparatie & onderhoud

Bij intensief gebruik van een autoambulance is het van groot belang dat deze regelmatig wordt gekeurd. In onze compleet uitgerust werkplaats kunnen wij uw aanhangwagen keuren. Hierbij kijken wij naar de gezondheid van de aanhangwagen en uiteraard de gezondheid van de onderdelen. Daarnaast kunnen wij dankzij onze ruime voorraad aanhangwagen onderdelen kunnen wij bijna alle aanhangwagen reparaties direct uitvoeren.