Fokkema
Fokkema

Auto Transporter

Bekijk hier onze voorraad Auto Transporters. 
 

Samen met onze vestiging in Rijsbergen hebben wij ruim 300 aanhangwagens op voorraad staan!

LET OP!   Voorraad op de website vermeld, kan afwijken van de actuele voorraad. Kom langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op.

 

 

 

 

Autoambulance kopen?

De autoambulance, ook wel autotrailer of autotransporter genoemd, is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van auto’s. Er zijn verschillende soorten autoambulances. De meest standaard autoambulance is de niet-kantelbare autoambulance. Maar er zijn ook autoambulances die kunnen kantelen en eventueel van een gesloten opbouw kunnen worden voorzien, ideaal voor het vervoeren van supercars. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in één van onze vestigingen in Breda of Rijsbergen.

Autoambulance huren?

Heeft u tijdelijk een autoambulance nodig? Geen probleem! Bij Fokkema Aanhangwagens in Breda en Rijsbergen kunt u een autoambulance huren voor zowel een korte als lange periode. Wij hebben in onze autoambulance verhuur kantelbare als niet kantelbare autoambulances. Reserveer een autoambulance via onze website of kom langs in één van onze vestigingen.
Wij denken graag met u mee!

Autoambulance reparatie & onderhoud

Bij intensief gebruik van een autoambulance is het van groot belang dat deze regelmatig wordt gekeurd. In onze compleet uitgerust werkplaats kunnen wij uw aanhangwagen keuren. 
Hierbij kijken wij naar de gezondheid van uw aanhangwagen èn naar de onderdelen. Daarnaast kunnen wij dankzij onze ruime voorraad onderdelen bijna alle reparaties direct uitvoeren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?  Kom langs in onze showroom in Breda of Rijsbergen ... of neem contact met ons op.