Fokkema
Fokkema

Paardentrailers

Paardentrailers

Wilt u uw paard van locatie a naar locatie b vervoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom in Rijsbergen (Betanco) en het buiten terrein staan verschillende modellen tentoongesteld. Heeft u meer dan één paard? Geen probleem, we hebben paardentrailers voor zowel één als twee paarden.

Het assortiment van Betanco biedt u paardentrailers in polyester, hout of aluminium uitvoering. De combinatie van houtenwanden en polyester kap is veel voorkomend, ook zijn er trailers waarbij de wanden en de kap volledig van polyester gemaakt zijn. De paardentrailers zijn voorzien van achterklep met eenvoudig werkende gasveren, in iedere paardentrailer is aan de voorkant een deur verwerkt. Indien gewenst kunt u de opening aan de achterzijde boven de achterklep afsluiten met een achter zeiltje, deze spant u van de kap naar de achterklep, wel of niet automatisch oprolbaar is uw eigen keuze.

Paardentrailers van Betanco zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, bieden het design en comfort wat benodigd is, zijn uiterst duurzaam en hangt solide achter iedere auto. De paardentrailers zijn verkrijgbaar met diverse opties. De polyester kap is in verschillende kleuren leverbaar, de velgen van de trailer kunnen standaard met wieldop, of compleet lichtmetalen velgen zijn. Men heeft de keuze om in de paardentrailer kunststof of stalen trapbescherming tegen de zijwanden te bevestigen, ook in de voorkant van de trailer kan rompbescherming bevestigd worden tegen de zijwanden of tussenschot. De keuze bestaat om een kunststof of aluminium bodem met rubbermat te nemen, de rubbermat op de laadklep geïntegreerd met klimlatten.

Heeft u weinig bergruimte voor uw zadel? Dan heeft u de keuze uit een paardentrailer met zadelkamer, deze zit geïntegreerd in de trailer met, dit hangt af van de wens van de eindgebruiker, of zonder aparte buitendeur. Bij Betanco aanhangwagens bent u in de gelegenheid een paardentrailer te huren of te kopen Let eens op langs de weg, wat zie je veel Betanco paardentrailers zeg. Betanco let op prijs-service en kwaliteit, vandaar dat iedereen er een rijdt.