Fokkema
Fokkema

Aanhangwagens

HET GROOTSTE ASSORTIMENT AANHANGERS VAN BREDA

Vanaf de start in 1966 is Fokkema Aanhangwagens in een korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio Breda en ver daarbuiten. Ons aanhangwagenbedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en onderhoud van aanhangers en trailers. Het assortiment bestaat uit open en gesloten modellen in alle soorten en maten. Zowel nieuw als tweedehands. Daarnaast zijn we ook de enige Premium Dealer van HAPERT aanhangwagens in Breda en omstreken.

AANHANGWAGEN ONDERHOUD EN ONDERDELEN

Komt u uit de regio Midden-Brabant of West-Brabant en bent u reeds eigenaar van een aanhanger of trailer? Dan is Fokkema Aanhangwagens ook uw vertrouwde adres voor het kopen van onderdelen, het laten uitvoeren van reparaties, onderhoudsbeurten en keuringen. Wij beschikken niet alleen over het grootste assortiment aanhangers van Breda, maar bieden u graag een totaalservice! Kortom, Fokkema heeft voor elke type klant een passende oplossing.

HAPERT AANHANGWAGENS MIDDEN- EN WEST-BRABANT

Fokkema Aanhangwagens is dé Premium HAPERT Dealer voor de regio Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Dit houdt in dat we het complete assortiment van dit kwaliteitsmerk verkopen. Ook voor advies, voorlichting, service en garantie kunt u bij ons terecht. Daarnaast verhuren we ook verschillende HAPERT aanhangers en verzorgen we alle nodige onderhoudsbeurten voor onze klanten uit de regio Midden- en West-Brabant.

Het assortiment van HAPERT bestaat uit diverse kwaliteits aanhangwagens, waaronder open en gesloten aanhangwagens, zoals kippers, bakwagens, plateauwagens, autoambulances en machinetransporters, bagagewagens en koelwagens. Alle modellen kunnen naar wens worden samengesteld. Wilt u graag uw eigen HAPERT aanhangwagen configureren en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Kom dan langs bij Fokkema Aanhangwagens in Breda. Onze specialisten helpen u graag verder!

PAARDENTRAILERS EN BOOTTRAILERS

Bij Fokkema in Breda vindt u niet alleen aanhangers van HAPERT, maar ook paardentrailers en boottrailers van de beste merken. Wij hebben een ruim keuze aan trailers in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Dankzij het veelzijdige aanbod weten steeds meer mensen ons te vinden. Ons werkgebied reikt daarom ook veel verder dan alleen de regio Breda. Bedrijven en particulieren uit alle hoeken van de provincie Noord-Brabant komen naar onze vestiging voor het kopen van een aanhangwagen of trailer.