Fokkema
Fokkema

Over ons

Leveringsgamma 

De oplossingen die wij u qua aanhangwagens bieden, vindt u in ons leveringsprogramma van open en gesloten modellen. Wij kunnen aan u aanhangers en boottrailers aanbieden tot 3500 Kg, geremd c/q ongeremd, voor zowel B als BE rijbewijzen. Vaak zijn er voor specifieke wensen aanpassingen uit de fabriek mogelijk. Dit helpt ons voor u een zo goed mogelijke oplossing te bieden van uw transportprobleem.

3110
3110
3112
3113
3114
3426

Reparatie en onderhoud 


Bent u reeds eigenaar van (een) aanhangwagen (-s), boot of paardentrailer zijn wij tevens het adres voor onderhoud, reparaties en periodieke keuringen door ons gemotiveerde en vakkundige personeel. Tevens kunt u bij ons terecht voor allerhande aanhangwagen en trailer onderdelen en accessoires. Vele onderdelen zijn op voorraad, zodat wij u indien nodig zo snel mogelijk weer op weg kunnen helpen.

Verhuur 


Het is ook mogelijk om aanhangwagens in diverse soorten en afmetingen bij ons te huren. Wij verhuren, zowel voor het B als het BE rijbewijs, diverse aanhangwagens beschikbaar in onze huurvloot. Deze aanhangwagens zijn voor zowel een korte als een langere termijn te huren. Informeert u eens naar onze mogelijkheden.

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
Van 7.30 tot 17.00 uur

Tot ziens bij Fokkema Aanhangwagens in Breda.