Fokkema

Over ons

OVER ONS

Geschiedenis 

Sinds 1966 is Fokkema Aanhangwagens in Breda de aanhangwagenspecialist voor Midden-Brabant en West-Brabant. Wij hebben met de dealerschappen van de kwaliteitsmerken Hapert, waarvan wij Singel Brand Premium Dealer zijn, en Pega een tweetal merken die uitstekend passen bij ons en onze bedrijfsfilosofie. Mede dankzij hun flexibele leveringsprogramma en diversiteit kunnen wij voor veel klanten wat betreft transportoplossingen de wensen inwilligen.

Leveringsgamma 

De oplossingen die wij u qua aanhangwagens bieden, vindt u in ons leveringsprogramma van open en gesloten modellen. Wij kunnen aan u aanhangers en boottrailers aanbieden tot 3500 Kg, geremd c/q ongeremd, voor zowel B- als BE-rijbewijzen. Vaak zijn er voor specifieke wensen aanpassingen uit de fabriek mogelijk. Dit helpt ons voor u een zo goed mogelijke oplossing te bieden van uw transportprobleem.

Reparatie en onderhoud 

Bent u reeds eigenaar van (een) aanhangwagen (-s), boot- of paardentrailer zijn wij tevens het adres voor onderhoud, reparaties en periodieke keuringen door ons gemotiveerde en vakkundige personeel. Tevens kunt u bij ons terecht voor allerhande aanhangwagen- en trailer-onderdelen en -accessoires. Vele onderdelen zijn op voorraad, zodat wij u indien nodig zo snel mogelijk weer op weg kunnen helpen.

Verhuur 

Het is ook mogelijk om aanhangwagens in diverse soorten en afmetingen bij ons te huren. Wij verhuren, zowel voor het B- als het BE-rijbewijs, diverse aanhangwagens beschikbaar in onze huurvloot. Deze aanhangwagens zijn voor zowel een korte als een langere termijn te huren. Informeert u eens naar onze mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
Van 7.30 tot 17.00 uur

Tot ziens bij Fokkema Aanhangwagens in Breda.